Dip grinders logo
ENGLISH ROMANIAN
DIP grinders
Controlul calitatii

Fiecare masina care iese din fabrica noastra pentru vanzare este testata inainte, cu multa atentie, pentru a-i asigura o perioada lunga de functionare.
De la prima schita a modelelor, masinilie noastre de rasnit sunt concepute pentru a fi operate si ingrijite usor, facandu-le cele mai bune prietene ale oricarei cafenele sau oricarui cuptor de prajit.
Produsele noastre nu afirma, ci demonstreaza devotamentul nostru fata de conceptul de Perfect Grinding (rasnitul perfect)

 
Create pentru a perfectiona procesul de macinare

Toate rasnitele produse de DIP au fost proiectate sa functioneze facil si eficient, fara a compromite calitatea procesului de rasnit.
Inca de la intemeierea companiei, am insistat sa producem absolut toate componentele principale ale masinilor noastre in propria fabrica, prin urmare fiind capabili sa controlam calitatea produsului si a livrarii lui.
Pentru a sustine acest principiu, toate matritele si tolls sunt, de asemenea, create si produse de noi cu respectul necesar fata de standardele de functionare adecvate.

 
All In

Turnarea prin injectie pentru toate partile de plastic ale rasnitelor este de asemenea efectuata in fabricile noastre. Masinile de macinat cafea DIP cuprind in constructia lor si parti de plastic, fabricate in conditii propice, cu instrumente de calitate foarte buna si respect pentru principiile tehnice.

 
Discurile de rasnit

Fara a controla calitatea discurilor de rasnit, nu se poate obtine calitatea procesului de rasnire.
Create cu mare atentie, toate cutitele noastre pot fi reascutite de 2 sau 3 ori daca sunt instalate si utilizate corect.
Un pret rezonabil este de asemenea important. Nu are niciun sens sa ai o rasnita buna daca nu iti poti permite sa pastrezi cutitele in stare buna.